Transport gratuit la comenzi ce depasesc suma de 400 Lei
Cos Dezactivat - Politica noastră de Cookie

Despre magazinul online Selero

Din cele mai vechi timpuri omenirea a incercat sa gaseasca modalitati de a face comert cu cantitati cat mai mari intr-un timp cat mai scurt, iar odata cu dezvoltarea tehnologica acest proces s-a perfectionat mereu, aparitia internetului ducand omenirea in "era comertului online". In ultimii ani tehnologia a evoluat intr-o progresie exponentiala, era internetului aducand in prim plan pe ramura comerciala, aparitia de cataloage online si a magazinelor online, acest lucru dand sansa comerciantilor de talie mica si medie de a-si face mai vizibila afacerea si de a-si creste profiturile. Cei care au optat spre o migrare a afacerii pe internet au avut numai de castigat deoarece o investitie relativ mica a adus si inca aduce castiguri mari.

Potrivit statisticilor publicate de BigCommerce pentru anul 2017, peste jumatate din generatia X comanda online, mai precis 56% dintre acestia. Millenialls sunt chiar mai deschisi spre achizitia de pe o platforma ecommerce: 67% dintre acestia au facut cumparaturi online in anul 2017. Generatia „Baby Boomers” umple si ea cosul de cumparaturi de pe internet intr-o pondere destul de mare, de 41%. Inclusiv „Seniorii” au fost atinsi de febra cumparaturilor online. 28% dintre acestia au facut achizitii de pe o platforme ecommerce in acest an.

Ce este Ecommerce-ul? Ecommerce, cunoscut ca si comert electronic, este un model de afacere care are loc in mediul online, reprezentat de cumpararea si de vanzarea de produse prin mijloace electronice, cum ar fi site-urile web si/sau aplicatiile mobile. Site-urile prin care o companie isi comercializeaza produsele prin intermediul internetului se numesc Magazine Virtuale.

Compania Solutii Soft din dorinta de expansiune si in domeniul comertului online a creat acest magazin virtual cu denumirea de Selero, magazin ce comercializeaza produse diverse, cum ar fi: rechizite scolare, jucarii, jocuri, fashion, accesorii pentru dispozitive mobile, etc.

Selero

s.c. Solutii Soft s.r.l.

Selero este un pseudonim al s.c. SOLUTII SOFT s.r.l. in vederea comercializarii de produse in mediul online. Societatea comerciala SOLUTII SOFT este persoana juridica de nationalitate romana avand forma de societate cu raspundere limitata cu capital integral privat si a fost inregistrata la Camera de Comert si Industrie a judetului Sibiu sub numarul J32/1988/2006, cod unic de inregistrare fiscala RO 20202470.

Transport gratuit

Se ofera transport gratuit la comenzi ce depasesc suma de 400 lei, pentru celelalte comenzi pretul transportului este 23.80 lei.

Suport online

Echipa Selero va sta la dispozitie 24 din 24 ore, ne puteti contacta pe adresa de e-mail office@selero.ro sau pe WhatsApp la numarul 0752 183 738

Retur gratuit in 14 zile

Toate produsele vandute de Selero pot fi returnate in termen de 14 zile fara nici o explicatie din partea cumparatorului.

Aboneaza-te la newsletter

Doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati sau promotii ale magazinului nostru?
Nimic mai simplu, abonati-va la buletinul nostru informativ!

Cosul de cumparaturi
Cosul tau de cumparaturi este gol

Lista de dorinte
Lista ta de dorinte este goala